Hoekstra Groep

De Hoekstra Groep is een bekende naam in varend Nederland. Veel bedrijven en booteigenaren weten ons te vinden voor onderdelen, in- en verkoop en onderhoud van pontons, beunbakken, kranen, boot of bootmotoren.

Onze diensten

Kopen, verkopen en onderhoud.

Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke vaartuigen. Sleep-, trek- of duwboten, zandzuigers, pontons en beunbakken. Wil je ombouwen of vernieuwen. Wil je kopen of verkopen. Ben je op zoek naar een nieuwe boot. De Hoekstra Groep werkt met geschoolde en gecertifiveerde scheepsmonteurs.
Ook hebben wij een gemotiveerde, hardwerkende en flexibele ploeg voor opknap werkzaamheden. Vaartuigen vernieuwen, roestvrij maken doormiddel van stralen, schuren, slijpen en met hoge waterdruk en opnieuw in de menie en de lak.
Image

MEEGAAN MET DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

PROFESSIONEEL ADVIES!

We kunnen er niet langer omheen; in de (nabije) toekomst zullen we meer en meer traditionele energiebronnen moeten vervangen door nieuwe vormen van energie. De automobielbranche is ons grote voorbeeld en we zien de ontwikkeling van elektrisch aangedreven motoren hier steeds sneller gaan. Lopend op een grote autobeurs zien we dat de rol van dieselmotoren grotendeels is uitgespeeld. Eenzelfde ontwikkeling verwachten wij als het gaat om varen.

06-17136472

info@hoekstragroep.nl

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Iedere medewerker heeft zijn / haar eigen verantwoordelijkheid bij de Hoekstra groep. Ben jij nieuwsgierig wie waar verantwoordelijk voor is binnen de Hoekstra groep ? Maak  kennis met onze medewerkers.