Verkoop schepen, kranen, pontons en beunbakken.

Verkoop van schepen

Hoekstra Groep houdt zich niet alleen bezig met scheepsbouw, maar is als scheepsmakelaar voor de binnenvaart de specialist op het gebied van bemiddeling bij aan- en verkoop van schepen, pontons, kranen en beunbakken. Door jarenlang actief te zijn in de binnenvaartmarkt is een groot netwerk opgebouwd zowel binnen als buiten Europa. De scheepsmakelaardij voor binnenvaart is een zeer specifieke branche, door haar ervaring en expertise is de Hoekstra Groep in staat de juiste adviezen te geven en deskundige begeleiding te bieden.
Er is steeds een nieuw aanbod, veelal vanuit het buitenland omdat de Hoekstragroep regelmatig naar het buitenland gaat om te kijken naar pontons, kranen en beunbakken.
Image

Zandzuiger

Te koop een mooie, nette zandzuiger.
Geschikt voor zand, olie en goudwinning
Kan tot 100 meter diepte.
Compleet met alle toebehoren.
In uitstekende conditie.
Slechts 500 draaiuren.
Vraagprijs  150.000,= euro

Onderdelen te koop

tweedehands onderdelen te koop
* trailer
* 1000 liter diesel tank

trailer € 500,-
1000 liter dieseltank € 350,-

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wekelijks nieuwe beunbakken.

De Hoekstragroep heeft altijd beunbakken in de verkoop. Het assortiment verschilt van week tot week. Ook kan de Hoekstragroep op maat leveren. U geeft de maten en overige details en wij gaan voor u aan het werk. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.
Mobiel 06-87832148
Image
Image
Image
Image
Image